Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder
@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Open huis JADOS 7 april
Op vrijdag 7 april organiseert JADOS Eindhoven Open Huis, klik hier voor de uitnodiging. Stichting JADOS maakt het mogelijk om specialistische begeleiding te bieden aan (jong) volwassenen met autisme op belangrijke domeinen als wonen, studeren en werken, in de verschillende levensfases.
The Big Challenge 30 maart
Ook dit jaar nemen we als school deel aan ‘The Big Challenge’! Het is een online Engelse wedstrijd waarbij er binnen een lesuur 45 vragen beantwoord moeten worden die betrekking hebben op luistervaardigheid, leesvaardigheid, woordenschat, grammatica, uitspraak en kennis van land en volk. 
 
Studiedag 20 maart
Hierbij willen wij u erop attent maken dat er op 20 maart een studiedag gepland staat voor ons personeel waardoor de leerlingen vrij zullen zijn. Wanneer uw kind gebruik maakt van taxivervoer, dient u hem/haar bij het taxibedrijf af te melden voor vervoer.
Pagina 1 van 46Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten


CumlaudeTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV