Welkom op het Antoon Schellenscollege

Wij informeren  u graag  over het onderwijsconcept dat wij speciaal ontwikkelden voor leerlingen die in de onderbouw van het voortgezet onderwijs nog extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Het Antoon Schellenscollege is een unieke vmbo-school in Eindhoven e.o., die binnen Passend Onderwijs niet is weg te denken. De school heeft in meer dan 30 jaar zich verdiept in leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.

Tot op heden hebben we de expertise met succes weten te behouden. Er is veel waardering voor de zorg die wij besteden aan de aan ons toevertrouwde leerlingen. En daar zijn wij trots op!

Kleinschalig en betrokken

Een zeer betrokken en deskundig team begeleidt ongeveer 200 leerlingen in een kleinschalige, veilige en gestructureerde leeromgeving. In de aanpak staat de uniciteit van de leerling én waardering voor elkaar voorop. Wij zijn laagdrempelig voor ouders en/of verzorgers, want alleen samen kunnen we de ontwikkelingskansen van de leerling zo optimaal mogelijk maken.

Kijkt u maar eens verder naar ons onderwijsaanbod op de volgende pagina’s. Hopelijk proeft u hierin ook de sfeer van het Antoon Schellenscollege, want dat is wat de school zo uniek maakt.

Wij geven u de tip om daarvoor ook de brochure en de online schoolgids te downloaden!

Mocht dit bezoek aan de website vragen of reacties bij u oproepen, dan zijn we graag bereid tot nader uitleg.

Veel leesplezier.
Team Antoon Schellenscollege

Actueel
Ouderavond sociale media
Op 23 oktober organiseerden we een voorlichtingsavond sociale media. Hierbij kregen ouders informatie over de mogelijkheden, maar ook de risico's van o.a. sociale media.
 
We zijn weer begonnen
Dinsdagmorgen 29 augustus ontvingen we alle leerlingen voor het nieuwe schooljaar. Voor de eerste klassen was het een leuke kennismakingsochtend met een aantal activiteiten.
 
22 juni lesvrij om 13.05 uur
In verband met de extreme warmte zijn alle leerlingen donderdag 22 juni om 13.05 uur lesvrij
15 juni Festival Cultura!
De week van 12 t/m 16 juni staat geheel in het teken van de cultuurweek van leerjaar twee. De leerlingen van de tweede klassen gaan deze week aan de slag met een workshop die ze zelf hebben mogen kiezen. Uitgangspunt voor de workshops is het thema ‘Kermis door de eeuwen heen’,
 
Sponsorloop 24 mei 2017
Op woensdag 24 mei 2017 organiseert het Antoon Schellenscollege een sponsorloop waaraan alle leerlingen meedoen. 
 

 
Direct naar:
Agenda
Problemen met openen van de schoolgids?
Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor
koppeling openen, of link openen.


Schoolgids
Schoolbrochure
Fotoboeken
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV