Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder
@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Bereikbaarheid Magister
Het is voor ouders en leerlingen niet mogelijk van vrijdag 14 juli tot uiterlijk vrijdag 25 augustus Magister te raadplegen. Dit in verband met werkzaamheden die plaatsvinden rond de jaarovergang
Selena winnaar The Big Challenge
Wij zijn er trots op te vermelden dat Selena van Eijk, een brugklasleerling, de eerste prijs heeft behaald bij The Big Challenge! Ze is flink in het zonnetje gezet en kan gaan genieten van de prijzen die horen bij deze fantastische prestatie. Gefeliciteerd! Voor meer info en trotse foto's klik hier.
Vrijwilligers gezocht Tech Playground woensdag 7 juni
Dynamo jeugdwerk organiseert op woensdag 7 juni Tech Playground van 15:00 tot 17.30 uur. Daarvoor zijn zij niet alleen op zoek naar deelnemers, maar ook vrijwilligers. Ben jij bovenbouwleerling en wil je graag meehelpen? Neem dan contact op met Renee Lentjes: r.lentjes@dynamojeugdwerk.nl. Voor meer info, klik hier.
Pagina 1 van 49Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
AgendaKlik hier voor de gehele agenda
17 jul Zomervakantie
 

Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten


CumlaudeTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV