Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder
@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Active Autside 11 juni Eindhoven
Op zondag 11 juni organiseert Stichting Autside een sportief evenement met dans, voetbal en freerunning. Dit evenement zal plaatsvinden in VSO de Taalbrug in Eindhoven van 14:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie over Stichting Autside en om je op te geven voor het evenement klik hier.
Informatiebijeenkomst English Summer School 7 juni
Ook deze zomer vindt er van 21 t/m 25 augustus een English Summer School plaats in Eindhoven, dit zal op het Stedelijk College Eindhoven plaatsvinden. Op woensdag 7 juni, van 16.00-17.00 uur organiseert English Academy een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Voor meer info en aanmelden klik hier.
Lezing Pubers positief opvoeden 15 juni
Spectrum Brabant nodigt u van harte uit voor de lezing Pubers positief opvoeden door Steven de Pont. Deze lezing is met name interessant voor ouders, onderwijspersoneel en zorgverleners die met tieners te maken hebben of gaan krijgen. De lezing vindt plaats op donderdag 15 juni in Veldhoven. Klik hier voor meer informatie en om direct online in te schrijven.

Pagina 1 van 48Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten


CumlaudeTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV