Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder
@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Onderwijsspecial RTL LifestyleXperience
RTL LifestyleXperience heeft onlangs een onderwijsspecial gemaakt op onze school. Benieuwd naar het resultaat? Kijk de special hier terug.
Lezing Spectrum Brabant 'Oplossingsgericht communiceren'

Op 23 maart organiseert Spectrum Brabant de lezing ‘Oplossingsgericht communiceren’. Deze lezing is interessant voor onderwijspersoneel, zorgverleners en ouders. In heldere taal met veel praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd hoe we eenvoudig kunnen focussen op mogelijkheden, krachtbronnen en toekomstgerichte doelen. Voor meer info klik hier.

Presentatie ouderinformatieavond 'Puberteit'
Onlangs heeft het Ouderplatform van Pleinschool Helder een informatieavond georganiseerd rond het thema 'Puberteit'. De spreker op deze avond, Chrisje Karsmakers, stelt de presentatie die gegeven is ter beschikking aan iedereen om in te zien. Voor de presentatie klik hier.

Pagina 1 van 45Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten


CumlaudeTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV