Welkom bij Pleinschool Helder


Open dag 19 januari 2017 (16:00-18:30 uur)


Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Parkeergelegenheid Open Dag 19 januari
Aankomende donderdag 19 januari organiseren wij weer onze Open Dag van 16:00 tot 18:30 uur. U bent van harte welkom! Hierbij willen wij u erop wijzen dat er beperkte parkeergelegenheid is i.v.m. werkzaamheden op het terrein. Achter het zwembad is een groot parkeerterrein gelegen waar u kunt parkeren. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Dinsdag 20 dec Stichting TegenZinloosGeweld

Dinsdag 20 december worden er in leerjaar 1 en 2 tijdens de lessen Mens en Wereld gastlessen verzorgd door iemand van de Stichting TegenZinloosGeweld. Met elkaar gaan we het hebben over hoe je je leefomgeving kunt verbeteren.

Jet Net Career Day TU/e
De Jet-Net Career Day is speciaal voor jongeren uit 4 havo en 5 vwo die voor een Natuurprofiel hebben gekozen. Samen met klasgenoten bezoeken de leerlingen de Jet-Net Career Day een halve lesdag. Tijdens deze dag kunnen de leerlingen zich oriënteren op de studie- of werkrichting die zij later op willen.
 
Pagina 1 van 43Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten


CumlaudeTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV