Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs. Regulier en dan anders: Helder.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Winnaars The Big Challenge
Wij zijn trots om te vermelden dat twee van onze leerlingen, Sem Schaap en Eline van Gerwen, de eerste prijs hebben behaald bij The Big Challenge! Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Hiermee werd Pleinschool Helder de beste van Nederland. Voor een foto van onze winnaars klik op 'Lees meer'.
 
Nominatie profielwerkstuk Dirk van Meer

Wij feliciteren onze V6-leerling Dirk van Meer met de nominatie van zijn profielwerkstuk voor de OMO-profielwerkstukprijs. Samen met andere genomineerden is Dirk uitgenodigd om een Script! Student Talk te houden.

 
Sportkampioen Mylène Aerts

Wij zijn trots om te vermelden dat één van onze leerlingen, Mylène Aerts, Zuid-Nederlands sportkampioen luchtdrukgeweerschieten is geworden. Morgen zal zij gehuldigd worden door de burgemeester in Best. Mylène beoefent deze sport al vanaf haar 13de jaar. Namens Pleinschool Helder van harte gefeliciteerd! Klik hier voor een foto van onze kampioen.

Pagina 1 van 38Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2015-2016

Brochure

2015-2016Direct naar:

 
   Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten
N@Tschool

Twitter
Instagram Instagram
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV