Welkom bij Pleinschool Helder

Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Vertrek wiskundedocent M. Smallegoor
Na een dienstverband van ruim 3 jaar heeft de heer M. Smallegoor elders een nieuwe uitdaging gevonden. De heer R. Verhagen zal de heer Smallegoor opvolgen. Gezien het feit dat de heer Verhagen een opzegtermijn heeft bij zijn huidige werknemer, zal zijn functie tijdelijk worden waargenomen door de heer T. Melieste. 
 
Verkiezingsuitslag deelraad

De ouders van de leerlingen van Pleinschool Helder hebben Trudy el Boujaddaini en Mark Stienen verkozen tot de nieuwe leden van de deelraad. Zij vormen samen met Inge Everstijn de oudergeleding van de deelraad.

 
Lezing 8 november 'Predictive mind'

Peter Vermeulen, educatief medewerker van Autisme Centraal in binnen- en buitenland. Auteur van vele publicaties omtrent autisme geeft dinsdag 8 november een lezing 'Predictive mind' op Kempen Campus Veldhoven.

 
Pagina 1 van 41Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2016 - 2017

Brochure
2016 - 2017


Direct naar:

 
  Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten

N@TschoolTwitter
Instagram
Instagram

Office 365

 
 
 
 
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV