Welkom bij Pleinschool Helder


Wij wensen iedereen een prettige meivakantie!


Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs. Regulier en dan anders: Helder.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Sportkampioen Mylène Aerts

Wij zijn trots om te vermelden dat één van onze leerlingen, Mylène Aerts, Zuid-Nederlands sportkampioen luchtdrukgeweerschieten is geworden. Morgen zal zij gehuldigd worden door de burgemeester in Best. Mylène beoefent deze sport al vanaf haar 13de jaar. Namens Pleinschool Helder van harte gefeliciteerd! Klik hier voor een foto van onze kampioen.

Young Brainport Summer School
De inschrijving voor de 1e editie van de Young Brainport Summer School is geopend. De Summer School richt zich op nationale en internationale toptalenten uit het voortgezet onderwijs van 16 - 18 jaar die een belangstelling voor natuurkunde en technologische ontwikkelingen hebben en de intentie een studie natuurkunde op academisch niveau te volgen. Schrijf je voor 13 mei in! Voor meer info klik hier
Magister 6 app

De nieuwe Magister 6 app voor leerlingen en ouders is beschikbaar! De app is door Magister ontwikkeld voor gebruikers van Apple en Android en is beschikbaar voor iOS (vanaf versie 7.1) en Android (vanaf versie 4.1). Voor meer informatie klik hier.

Pagina 1 van 37Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2015-2016

Brochure

2015-2016Direct naar:

 
   Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten
N@Tschool

Twitter
Instagram Instagram
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV