Welkom bij Pleinschool HelderAlgemene informatieavond 21 oktober 2015

Op woensdag 21 oktober is er een algemene informatieavond van 19.30 tot 21.00 uur. Deze avond wordt er informatie gegeven aan ouders en andere belangstellenden die zich aan het oriënteren zijn op schooljaar 2016-2017 gericht op onderwijs aan leerlingen met ASS en/of AD(H)D. Graag aanmelden bij de administratie: b.anker@sghetplein.nl. Geeft u naast uw naam hierbij aan met hoeveel personen u wilt komen.Pleinschool Helder is een kleinschalige havo/vwo-school die zich specifiek richt op leerlingen met een vorm van autisme en/of AD(H)D. Als zelfstandige school valt Pleinschool Helder niet onder het speciaal voortgezet onderwijs, maar binnen het reguliere onderwijs. Regulier en dan anders: Helder.


Ons doel is om bij te dragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan het hbo of een universiteit te volgen. We leren de leerlingen zo goed mogelijk om te gaan met hun
mogelijkheden en beperkingen waarbij de nadruk ligt op wat ze wel kunnen.

Op Pleinschool Helder staat respect voor anderen voorop. Wij bieden structuur en duidelijkheid en wij willen direct, eerlijk en helder communiceren met alle partijen.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 040 - 215 52 02 
of mail
uw vraag naar info-helder@sghetplein.nl


Ook is er aanvullende informatie te vinden op Scholen op de kaart 

Mevrouw I. van Eijndhoven - Kooijman
Vestigingsdirecteur

     

Nieuws
Algemene informatieavond 21 oktober
Op woensdag 21 oktober is er een algemene informatieavond voor nieuwe leerlingen van 19.30 tot 21.00 uur. Op deze avond wordt er informatie gegeven aan ouders en andere belangstellenden die zich aan het oriënteren zijn op schooljaar 2016-2017 gericht op onderwijs aan leerlingen met ASS en/of AD(H)D. 
 
Lezing internet, gamen en jongeren donderdag 15 oktober

Er staat weer een interessante lezing voor de deur bij Spectrum Brabant: Pedro de Bruyckere komt praten over jongeren die vandaag de dag constant online zijn en vergroeid lijken te zijn met hun mobieltje. Wat zijn de gevaren, maar ook wat zijn de kansen van internet, social media en games. Voor meer informatie klik hier.

Marathon Eindhoven zondag 11 oktober
Op zondag 11 oktober wordt in Eindhoven de jaarlijkse marathon gelopen. Pleinschool Helder loopt weer met de minimarathon en City run mee! Voor meer informatie klik hier.
Pagina 1 van 32Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Agenda
Schoolgids
   

 
Download
hier onze

Schoolgids
2015-2016

Brochure

2015-2016Direct naar:

 
   Magister
voor ouders
en leerlingen
Magister
voor docenten
N@Tschool

Twitter
Instagram Instagram
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV