Inhoud toevoegen ...

Welkom op onze website

Het team van het Antoon Schellenscollege informeert u graag  over het onderwijsconcept dat zij biedt aan 250 leerlingen, die in de onderbouw van het voortgezet onderwijs nog extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Al 33 jaar is het Antoon Schellenscollege een unieke onderwijsvoorziening in Eindhoven e.o., die ook binnen Passend Onderwijs niet is weg te denken.

De ingrediënten daarvoor hebben we met succes weten te behouden. Er is veel waardering voor de zorg die wij besteden aan de aan ons toevertrouwde leerlingen.
En daar zijn wij trots op!

Kleinschalig en betrokken

Een zeer betrokken en deskundig team begeleidt de leerlingen in een kleinschalige, veilige en gestructureerde leeromgeving. In de aanpak staat de uniciteit van de leerling én waardering voor elkaar voorop. Wij zijn laagdrempelig voor ouders en/of verzorgers, want alleen samen kunnen we de ontwikkelingskansen van de leerling zo optimaal mogelijk maken.

Kijkt u maar eens verder naar ons onderwijsaanbod op de volgende pagina’s. Hopelijk proeft u hierin ook de sfeer van het Antoon Schellenscollege, want dat is wat de school zo uniek maakt.
Wij geven u de tip om daarvoor ook de brochure en de online schoolgids te downloaden!

Mocht dit bezoek aan de website vragen of reacties bij u oproepen, dan zijn wij graag bereid tot nadere uitleg.

Veel leesplezier.
Actueel
Website RSV vernieuwd
Het regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Eindhoven en Kempenland heeft in november 2014 een nieuwe website online. U vindt deze website op http://www.swveindhovenkempenland.nl/
Sportdag 2014
Vrijdag voor de herfstvakantie was onze jaarlijkse sportdag.

 
ASC wint "Design 4 the Fittest 2014"
Onze 'talentklas tekenen' heeft meegedaan aan de wedstrijd  'Design 4 the Fittest 2014' , uitgeschreven door de Duth Design week.  Twee inzendingen van onze school werden genomineerd.
 
IAK City Run - Zondag 12 oktober
Juf Hermse en meneer den Turck hadden een paar weken geleden het sportieve plan bedacht, om mee te doen aan de IAK City Run van Eindhoven. In de klassen werd gevraagd welke leerlingen zin hadden om mee te doen. Dat waren er best wel een paar......
 
Medewerkster geeft boek uit
Onze collega, Mevrouw Thon is werkzaam als docentassistent op het Antoon Schellenscollege in Eindhoven. Zij is geboren en getogen in Oost-Duitsland (DDR) en heeft over die periode een boek geschreven dat onlangs is uitgegeven ‘De DDR, wat was dat ook alweer?
 

 
Direct naar:
Agenda
Problemen met openen van de schoolgids?
Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor
koppeling openen, of link openen.


Schoolgids
Schoolbrochure
Fotoboeken
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV