Inhoud toevoegen ...

Welkom op onze website

Het team van het Antoon Schellenscollege informeert u graag  over het onderwijsconcept dat zij biedt aan 250 leerlingen, die in de onderbouw van het voortgezet onderwijs nog extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Al 33 jaar is het Antoon Schellenscollege een unieke onderwijsvoorziening in Eindhoven e.o., die ook binnen Passend Onderwijs niet is weg te denken.

De ingrediënten daarvoor hebben we met succes weten te behouden. Er is veel waardering voor de zorg die wij besteden aan de aan ons toevertrouwde leerlingen.
En daar zijn wij trots op!

Kleinschalig en betrokken

Een zeer betrokken en deskundig team begeleidt de leerlingen in een kleinschalige, veilige en gestructureerde leeromgeving. In de aanpak staat de uniciteit van de leerling én waardering voor elkaar voorop. Wij zijn laagdrempelig voor ouders en/of verzorgers, want alleen samen kunnen we de ontwikkelingskansen van de leerling zo optimaal mogelijk maken.

Kijkt u maar eens verder naar ons onderwijsaanbod op de volgende pagina’s. Hopelijk proeft u hierin ook de sfeer van het Antoon Schellenscollege, want dat is wat de school zo uniek maakt.
Wij geven u de tip om daarvoor ook de brochure en de online schoolgids te downloaden!

Mocht dit bezoek aan de website vragen of reacties bij u oproepen, dan zijn wij graag bereid tot nadere uitleg.

Veel leesplezier.
Actueel
Deelname tevredenheidsonderzoek
Uw mening over ons onderwijs vinden wij heel belangrijk, omdat wij daarmee de kwaliteit van ons werk zouden kunnen verhogen. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u en uw zoon/dochter zou willen deelnemen aan het DUO-tevredenheidsonderzoek.
 
Veel bezoekers op inloopmiddag
Zo’n 300 belangstellenden bezochten de inloopmiddag op woensdag 28 januari.
Veel leerlingen hadden zich opgegeven om mee te helpen.
Er waren mini-lesjes en onze eigen leerlingen verzorgden ook rondleidingen. Dit deden ze met veel enthousiasme. Ze lieten blijken hoe trots ze zijn op hun school.
 
Classis Express op bezoek
Het Antoon Schellenscollege krijgt weer bezoek van de Classic Express. De eerste rijdende concertzaal in de wereld. Op een leuke kindvriendelijke manier maken we (letterlijk) van dichtbij kennis met de prachtige wereld van de klassieke muziek.
 
Website RSV vernieuwd
Het regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Eindhoven en Kempenland heeft in november 2014 een nieuwe website online. U vindt deze website op http://www.swveindhovenkempenland.nl/
Sportdag 2014
Vrijdag voor de herfstvakantie was onze jaarlijkse sportdag.
 

 
Direct naar:
Agenda
Problemen met openen van de schoolgids?
Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor
koppeling openen, of link openen.


Schoolgids
Schoolbrochure
Fotoboeken
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV