Inhoud toevoegen ...

Magister 6
Vanaf schooljaar 2014-2015 kunnen leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van de vestigingen van Scholengroep Het Plein gebruik maken van een nieuwe versie van Magister: Magister 6! 
De inloggevens blijven hetzelfde, alleen de link naar Magister verandert.

Magister 6 draait hetzelfde op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en smartphone. Het is toegankelijk via de browser (internet).
Welkom op onze website

Het team van het Antoon Schellenscollege informeert u graag  over het onderwijsconcept dat zij biedt aan 250 leerlingen, die in de onderbouw van het voortgezet onderwijs nog extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Al 33 jaar is het Antoon Schellenscollege een unieke onderwijsvoorziening in Eindhoven e.o., die ook binnen Passend Onderwijs niet is weg te denken.

De ingrediënten daarvoor hebben we met succes weten te behouden. Er is veel waardering voor de zorg die wij besteden aan de aan ons toevertrouwde leerlingen.
En daar zijn wij trots op!

Kleinschalig en betrokken

Een zeer betrokken en deskundig team begeleidt de leerlingen in een kleinschalige, veilige en gestructureerde leeromgeving. In de aanpak staat de uniciteit van de leerling én waardering voor elkaar voorop. Wij zijn laagdrempelig voor ouders en/of verzorgers, want alleen samen kunnen we de ontwikkelingskansen van de leerling zo optimaal mogelijk maken.

Kijkt u maar eens verder naar ons onderwijsaanbod op de volgende pagina’s. Hopelijk proeft u hierin ook de sfeer van het Antoon Schellenscollege, want dat is wat de school zo uniek maakt.
Wij geven u de tip om daarvoor ook de brochure en de online schoolgids te downloaden!

Mocht dit bezoek aan de website vragen of reacties bij u oproepen, dan zijn wij graag bereid tot nadere uitleg.

Veel leesplezier.
Actueel
Nieuwsbrief voor ouders
De eerste nieuwsbrief voor ouders is op 4 september verstuurd. Hierover vindt u informatie over Magister 6 en de ervaringen van de introductie. Klik hier voor deze nieuwsbrief
Jaarverslag 2013 OMO: Zo gaat ie goed
Dit online jaarverslag geeft een overzicht van de ontwikkelingen bij de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in 2013. De vereniging heeft een goed jaar achter de rug.
 
Geweldige opbrengst sponsorloop
Woensdag 28 mei was onze jaarlijkse sponsorloop.
We zamelden geld in voor drie goede doelen; Stichting Aksai, Stichting Salvatoriaanse gezinsadoptie en Jja Jja's children. Onze leerlingen hebben erg hun best gedaan. We hebben 7600 euro opgehaald. Dat is heel knap voor zo'n 'klein schooltje'! 

 
Bezoek S1 aan de Ecologische boerderij
Bezoek van S1 leerlingen aan de Ecologische boerderij in de Genneper Parken.
Donderdag 15 mei brachten de eerstejaars- leerlingen een bezoek aan de Ecologische Boerderij in de Genneper Parken. Daar konden ze zien hoe de theorie uit het Biologieboek over “voedselketen” in de praktijk werd gebracht.

 
Antoon Schellenscollege organiseert sponsorloop

Op woensdag 28 mei 2014 a.s. vindt de jaarlijkse sponsoractie plaats. De leerlingen zullen dan geld inzamelen voor drie projecten door een bepaalde afstand af te leggen waarvoor zij gesponsord worden. 

 

 
Direct naar:
Agenda
Schoolgids
Fotoboeken
Schoolbrochure
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV