Welkom bij Aloysius/De Roosten
 

School voor: mavo (vmbo-t),  determinatie onderbouw vmbo-k/g/t 

Aloysius/De Roosten is een kleine school waar leerlingen en  docenten elkaar persoonlijk ken-nen. De lijnen zijn kort waardoor de leerlingen gemakkelijk contact leggen. Ouder(s)/verzorger(s) ervaren de school als toegankelijk. 
Wij bieden leerlingen een veilige, geborgen omgeving en persoonlijke aandacht. Dit maakt het voor onze leerlingen mogelijk om het beste uit zichzelf te halen.

Die kleinschaligheid vinden we niet alleen terug in het gebouw, maar ook in de organisatie van de school. De school kent een onderbouw- en bovenbouwteam. Het team bestaat uit een teamleider, een leerlingbegeleider, een aantal vaste vakdocenten en mentoren. Deze wijze van organiseren houdt de lijnen kort. U bent snel daar waar u zijn moet.Nieuws
Kies je eigen muziek voor het Schoolfeest op 13 november
Welke muziek willen jullie terug horen op het schoolfeest? Klik hier en vul in. Mischien hoor je je liedje terug op het schoolfeest op 13 november in Dynamo.
voorlichtingsavond sectorkeuze en vakkenpakket leerjaar 3
deze vindt plaats op maandag 27 oktober van 19.00 tot 20.00 uur. De leerlingen hebben hierover een brief ontvangen.
Het gaat om een belangrijke keuze die bepalend is voor de vervolgopleiding en beroepskeuze. Graag vooraf aanmelden voor deze avond.
Herfstvakantie 2014 week 43
Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 25 oktober is de school dus gesloten. Op de jaarplanning zijn de vakanties, ouder/informatieavonden en andere belangrijke data terug te vinden. Wij updaten deze planning regelmatig om u van de meest actuele informatie op de hoogte te houden. Wij wensen iedereen een fijne vakantie.
PTA leerjaar 3 en leerjaar 4 en examenregelement
staan op de site onder de rubriek leerlingen/examen. De pta's zijn ook aan de leerlingen van leerjaar 3 en 4 uitgedeeld. Onder examens is nog meer belangrijke informatie te vinden voor de examenleerlingen.

Magister

Handleiding Magister ouders klik hier !            

De nieuwe versie Magister is 6.0 beschikbaar voor ouders en leerlingen. Deze versie is een goede vervanging voor Meta omdat Magister nu op dezelfde manier werkt op diverse apparaten. Meta blijft nog wel beschikbaar.


Voor meer informatie over de nieuwe versie Magister 6.0 klik hier


           

Kom kennismaken met ons!

                 

Informatie avond
groep 7/8 op 19 november 2014
19.30 -21.00 uur

Minilessen op 10 december 2014   
en op 11 februari 2015
14.00 -16.00 uur

Open dag
24 januari 2015
10.30 -13.30 uur
Inschrijven voor de informatieavond, minilessen en open dag kan nu al door een mail te sturen naar
info-aloysius@sghetplein.nl of telefonisch 040- 2920258
Graag NAW gegevens en naam huidige school vermelden


 

voor informatie over voor aanmeldingen klik hier

Nieuwbouw
Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie. Medio 2016 verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Saenredamstraat in Eindhoven.

Direct naar ...
Schoolgids
Fotoboeken
 

Aloysius/De Roosten heeft Facebook en een Twitteraccount.
Klik op de icon.

    
 Nieuwsblog

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV