Open Dag 24 januari 2015 van 10.30 - 13.30 uur
Minilessen op 11 februari 2015  14.00 -16.00 uur

Inschrijven voor de minilessen kan nu al door een mail te sturen naar
info-aloysius@sghetplein.nl of telefonisch 040- 2920258
Graag NAW gegevens en naam huidige school vermelden

Ook zonder vooraanmelding bent u van harte welkom op de open dag.


Aanmelden leerjaar 2015/2016

9 en 10 maart 2015 van 16.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.00 uur
11 maart 2015 van 14.30 tot 17.00 uur

Voor informatie over aanmelden klik hier

Welkom bij Aloysius/De Roosten
 

School voor: mavo (vmbo-t),  determinatie onderbouw vmbo-k/g/t 

Aloysius/De Roosten is een kleine school waar leerlingen en  docenten elkaar persoonlijk ken-nen. De lijnen zijn kort waardoor de leerlingen gemakkelijk contact leggen. Ouder(s)/verzorger(s) ervaren de school als toegankelijk. 
Wij bieden leerlingen een veilige, geborgen omgeving en persoonlijke aandacht. Dit maakt het voor onze leerlingen mogelijk om het beste uit zichzelf te halen.

Die kleinschaligheid vinden we niet alleen terug in het gebouw, maar ook in de organisatie van de school. De school kent een onderbouw- en bovenbouwteam. Het team bestaat uit een teamleider, een leerlingbegeleider, een aantal vaste vakdocenten en mentoren. Deze wijze van organiseren houdt de lijnen kort. U bent snel daar waar u zijn moet.        

Nieuws
Fijne kerstvakantie voor iedereen!
De school is van maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari gesloten in verband met deze vakantie. Het team wenst alle leerlingen en ouders Fijne Feestdagen toe en een goed 2015.
Aloysius/ De Roosten steunt stichting Umbrella of Hope
Elk jaar kiest de school een goed doel uit waar rond de kerstviering aandacht aan wordt besteed. De stichting Umbrella of Hope helpt arme kinderen in Kenia om naar school te kunnen gaan. Zij zorgen voor een warme maaltijd en huiswerkbegeleiding. Ook betalen zij de kosten van het schooluniform en andere schoolkosten. De leerlingen hebben een donatiekaart meegekregen met de bedoeling zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting. Voor de kinderen met de meeste opbrengst is er een leuke prijs. Klik hier voor meer informatie.
Belangrijk roosterwijzigingen met ingang van 5 januari 2015
In verband met onder andere zwangerschapsverlof van een docent en vervanging hiervoor zijn er diverse roosterwijzigingen per 5 januari 2015. De betrokken leerlingen hebben hiervoor een brief ontvangen. Voor de leerlingen in het vierde jaar zijn er enkel lokaalwijzigingen. Houd dus je rooster goed in de gaten via www.roosteradr.nl.
Kerstactiviteiten 2014
Vrijdag 18 december starten alle klassen om 9.00 uur met het traditionele kerstontbijt. Daarna zijn er voor de diverse leerjaren verschillende activiteiten. Leerjaar 1 gaat op de fiets onder begeleiding naar het Ottenbad om te zwemmen. De leerlingen uit de tweede gaan op de fiets naar Monk op Strijp S om te boulderen. Beide activiteiten eindigen om 13.00 uur. Voor de derde en vierde jaars leerlingen zijn er workshops op school zelf tot 12.30 uur.

Nieuwbouw
Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie. Medio 2016 verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Saenredamstraat in Eindhoven.
      
Direct naar ...
Schoolgids
Fotoboeken
 

Aloysius/De Roosten heeft Facebook en een Twitteraccount.
Klik op de icon.

    
 Nieuwsblog

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV