Welkom bij Aloysius/De Roosten
 

School voor: mavo (vmbo-t),  determinatie onderbouw vmbo-k/g/t 

Aloysius/De Roosten is een kleine school waar leerlingen en  docenten elkaar persoonlijk ken-nen. De lijnen zijn kort waardoor de leerlingen gemakkelijk contact leggen. Ouder(s)/verzorger(s) ervaren de school als toegankelijk. 
Wij bieden leerlingen een veilige, geborgen omgeving en persoonlijke aandacht. Dit maakt het voor onze leerlingen mogelijk om het beste uit zichzelf te halen.

Die kleinschaligheid vinden we niet alleen terug in het gebouw, maar ook in de organisatie van de school. De school kent een onderbouw- en bovenbouwteam. Het team bestaat uit een teamleider, een leerlingbegeleider, een aantal vaste vakdocenten en mentoren. Deze wijze van organiseren houdt de lijnen kort. U bent snel daar waar u zijn moet.        

 Aanmelden
leerjaar 2015/2016

 
                  Belangrijke informatie:
Het blauwe aanmeldformulier wat u ontvangen heeft van de basisschool als uw kind op een school binnen het samenwerkingsverband Eindhoven zit, dient u in ieder geval mee te nemen.
Aloysius/De Roosten zal zelf nog een schoolspecifiek intakeformulier verstrekken waarop aanvullende informatie kan worden genoteerd. Dit formulier kunt u 
hier downloaden en ingevuld meenemen naar de aanmelding.

Het is nog steeds mogelijk om uw zoon/dochter aan te melden. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons opnemen.     

   
  
Nieuws
Goede vrijdag 3 april en maandag Tweede Paasdag 6 april geen school
Wij wensen iedereen alvast fijne Paasdagen!
Succes met het schoolonderzoek
Wij wensen alle leerlingen uit leerjaar 4 veel succes met het komende schoolonderzoek

Nieuwbouw
Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie. Medio 2016 verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Saenredamstraat in Eindhoven.
      
Direct naar ...
Schoolgids
Fotoboeken
 

Aloysius/De Roosten heeft Facebook en een Twitteraccount.
Klik op de icon.

    
 Nieuwsblog

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV