Agenda

Bekijk hier de gehele jaaragenda.
Nieuws

Welkom bij Aloysius/De Roosten
 

School voor: mavo (vmbo-t),  determinatie onderbouw vmbo-k/g/t 

Aloysius/De Roosten is een kleine school waar leerlingen en  docenten elkaar persoonlijk ken-nen. De lijnen zijn kort waardoor de leerlingen gemakkelijk contact leggen. Ouder(s)/verzorger(s) ervaren de school als toegankelijk. 
Wij bieden leerlingen een veilige, geborgen omgeving en persoonlijke aandacht. Dit maakt het voor onze leerlingen mogelijk om het beste uit zichzelf te halen.

Die kleinschaligheid vinden we niet alleen terug in het gebouw, maar ook in de organisatie van de school. De school kent een onderbouw- en bovenbouwteam. Het team bestaat uit een teamleider, een leerlingbegeleider, een aantal vaste vakdocenten en mentoren. Deze wijze van organiseren houdt de lijnen kort. U bent snel daar waar u zijn moet.Nieuws
Excursie Rijksmuseum 23 september
voor onze leerlingen van leerjaar 1 en de examen leerlingen Tekenen. Omdat e bus op tijd moet vertrekken moet iedereen uiterlijk 7.30 uur aanwezig zijn. Aankomst in Eindhoven, mits het verkeer het toelaat, is om 16.00 uur.
Oorlogsveteraan (90jr) geeft gastles op 24 september
aan leerlingen van lesjaar 4 in het kader van Remember September. Armando Marquez is een van de laatste veteranen die nog in leven is en 70 jaar geleden Eindhoven mee bevrijd heeft.Zijn aanwezigheid nu in Eindhoven biedt een unieke gelegenheid voor een speciaal ingelast lesprogramma. Door dit bezoek zijn er enkele roosterwijzigingen voor andere leerjaren.
Onderwijsbeurs op 26 en 27 september 2014 Beursgebouw Eindhoven
Hier kunnen leerlingen op een unieke manier kennismaken met verschillende onderwijsmogelijkheden om een juiste keuze te maken voor een vervolgopleiding. Leerlingen uit leerjaar 3 bezoeken de beurs verplicht vanuit school. Wilt u met uw zoon of dochter ook deze gratis beurs bezoeken, meldt u zich dan aan op www.onderwijsbeurszuid.nl
Nieuwbouw
We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.  lees meer.......

Magister

Handleiding Magister ouders klik hier !            

Vanaf 22 augustus is de nieuwe versie Magister 6.0 beschikbaar voor ouders en leerlingen. Deze versie is een goede vervanging voor Meta omdat Magister nu op dezelfde manier werkt op diverse apparaten. Meta blijft nog wel beschikbaar.


Voor meer informatie over de nieuwe versie Magister 6.0 klik hier


           

Aanmelden

voor informatie brugklas  klik hier
voor informatie zij-instroom  klik hier

 


 


 
 Jaarplanner 2014
Minimaliseren
«september 2014»
madiwodovrzazo
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Direct naar ...
Schoolgids
Fotoboeken
 

Aloysius/De Roosten heeft Facebook en een Twitteraccount.
Klik op de icon.

    
 Nieuwsblog

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV