Theaterdag 13 maart 2015
  Op vrijdag 13 maart 2015 vindt in het Muziekgebouw Eindhoven de jaarlijkse theaterdag van onze school plaats.
Na maanden van voorbereiding staan de leerlingen te popelen om hun talenten te laten zien. Voor de leerlingen is er overdag een voorstelling. Ouders, familie, vrienden en andere belangstellenden nodigen we graag uit voor de avondvoorstelling, aanvang 19.30 uur. Kaarten kosten 2 euro en zijn vanaf maandag 2 tot en met vrijdag 6 maart op school in de pauze te koop. Ook is het mogelijk om rechtstreeks bij het Muziekgebouw kaarten te bestellen. Voor informatie kunt u mailen info-aloysius@sghetplein.nl
.
                              

Aanmelden
leerjaar 2015/2016 

9 en 10 maart van 16.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.00 uur
11 maart van 14.30 tot 17.00 uur

U kunt zonder afspraak binnenlopen!
 
                  Belangrijke informatie:
Het blauwe aanmeldformulier wat u ontvangen heeft van de basisschool als uw kind op een school binnen het samenwerkingsverband Eindhoven zit, dient u in ieder geval mee te nemen.

Aloysius/De Roosten zal zelf nog een schoolspecifiek intakeformulier verstrekken waarop aanvullende informatie kan worden genoteerd. Dit formulier kunt u 
hier downloaden en ingevuld meenemen naar de aanmelding.


     

   
  
Welkom bij Aloysius/De Roosten
 

School voor: mavo (vmbo-t),  determinatie onderbouw vmbo-k/g/t 

Aloysius/De Roosten is een kleine school waar leerlingen en  docenten elkaar persoonlijk ken-nen. De lijnen zijn kort waardoor de leerlingen gemakkelijk contact leggen. Ouder(s)/verzorger(s) ervaren de school als toegankelijk. 
Wij bieden leerlingen een veilige, geborgen omgeving en persoonlijke aandacht. Dit maakt het voor onze leerlingen mogelijk om het beste uit zichzelf te halen.

Die kleinschaligheid vinden we niet alleen terug in het gebouw, maar ook in de organisatie van de school. De school kent een onderbouw- en bovenbouwteam. Het team bestaat uit een teamleider, een leerlingbegeleider, een aantal vaste vakdocenten en mentoren. Deze wijze van organiseren houdt de lijnen kort. U bent snel daar waar u zijn moet.        

Nieuws
Deelname tevredenheidsonderzoek
Uw mening over ons onderwijs vinden wij heel belangrijk, omdat wij daarmee de kwaliteit van ons werk zouden kunnen verhogen. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u en uw zoon/dochter zou willen deelnemen aan het DUO-tevredenheidsonderzoek.
 

Nieuwbouw
Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie. Medio 2016 verhuizen we naar onze nieuwe locatie aan de Saenredamstraat in Eindhoven.
      
Direct naar ...
Schoolgids
Fotoboeken
 

Aloysius/De Roosten heeft Facebook en een Twitteraccount.
Klik op de icon.

    
 Nieuwsblog

Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV